Grondwerk

Piels BV heeft als aannemer in de grond-, weg- en waterbouw de kennis in huis om uw opdracht te laten slagen.

 

Vele mogelijkheden

Bouwputten van klein tot groot worden door ons uitgegraven. Van het uitgraven van woningen, kelders en bedrijfshallen tot het leveren van bijvoorbeeld zand en puingranulaat. Deze werkzaamheden vinden plaats onder de meest diverse omstandigheden in zand of klei eventueel met bemaling. Daarnaast zijn we de aangewezen partij voor het leveren en leggen van riolering en duikers, het slopen van gebouwen, het afvoeren van puin, het uitgraven van vijvers en het spitten van tuintjes.

Verharding
Piels BV wil uw bedrijfspand graag voorzien van een verharding. Het leggen van betonplaten of  diverse bestratingssoorten. Zelfs het leggen van verhardingen kunnen wij machinaal uitvoeren. Dit is bij grotere oppervlakte wettelijk verplicht. Voor het onderhoud van uw verharding kunt u ook bij ons terecht. Het reinigen van uw verharding door bijvoorbeeld te vegen met de rolbezem, wegblazen of opzuigen van herfstbladeren is geen probleem. 

Materiaal

Op ons terrein ligt een flinke voorraad zand, grind en bestratingsmaterialen. Verder kunt u alle materialen bij ons bestellen. We leveren bovendien op de manier die voor u het handigst is, bijvoorbeeld in big-bags of met een kiepwagen.

Compleet machinepark
Van minigravers voor (sloop)werkzaamheden tot kranen en loaders van 3 meter voor het zware werk: Piels BV heeft alle machines zelf in huis. Daardoor bent u verzekerd van secuur maatwerk. Om optimaal op uw wensen in te spelen, werken we samen met diverse aannemers en leveranciers. Daardoor kunt u ons ook inschakelen voor bijvoorbeeld bronbemaling en het verwijderen van asbest.

De projecten in de GWW worden steeds complexer en vragen om een professionele partner waarop u kunt bouwen. Uw idee wordt onze zorg.

Denk hierbij aan eenvoudige werken zoals het ontgraven van de fundering of het grondwerk voor de tuin, de renovatie van een riolering of het bestraten van een oprit.

Ook de complexere werken, zoals het aanleggen en renoveren van de infrastructuur of groenvoorzieningen, zijn bij ons in goede handen.

Voor elke opdrachtgever en op elk niveau tonen we vakmanschap.

Onze werkwijze
• offerteaanvraag
• informatie inwinnen
• advies met gespecificeerde offerte
• planning en voorbereiding
• uitvoering door professionele medewerkers met gekwalificeerd materieel

Iedere vraag is voor ons een uitdaging om samen met u tot een passende oplossing te komen. Met plezier in ons werk, worden uw wensen gerealiseerd.